REFUNDACIÓ

refundacio
La Re-Fundació proposada per la Junta Directiva de Mariona Carulla, poc i mal explicada als socis a l’assemblea del 12 desembre 2011 i sessions informatives prèvies, i aprovada amb nomes 100 vots, cedeix de forma gratuïta tots els bens, patrimoni, activitat social i programació cultural a la Fundació de l’Orfeó Català.
Una reorganització d’un grup empresarial amb un pressupost superior als 11.000.000€ sense ni un sol balanç o compte d’explotació. Un trist full de “previsió d’ingressos” de 3 anys discontinus, per contentar els cantaires mes exigents i els socis mes ingenus.
Aquesta cessió s’articula en el Contracte Tribanda establert entre l’Associació, la Fundació i el Consorci de l’Orfeó Català, del que els socis mai hem tingut informació a pesar de les reiterades peticions, respostes afirmativament per la Junta Directiva, però denegades al final.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>