Recuperarem el Palau de la Música com a seu de la nostra activitat social. Obrirem El Palau de la Música, des de les 9 del matí fins a les 12 de la nit, cada dia, tot l’any, com és normal en la seu de qualsevol associació.

El socis tindrem Espais exclusius per al nostre ús: sales d’estar, sala de lectura, sales d’estudi, sala de TV i bars. Disposarem de premsa i revistes gratuïtes, accés gratuït a internet i Wi-fi. Ampliarem l’horari de la biblioteca d’acord amb les necessitats dels socis. Es podran reservar espais per a ús particular i familiar. Els restaurants estaran orientats als socis, a les famílies i als cantaires. Carta i menú de soci, assequibles i de qualitat.

Els socis tindrem Descomptes fins al 50% en les entrades dels concerts del Cicle Palau 100 i de tota la programació pròpia, i descompte del 25% en els preus dels abonaments. Programa de descomptes 50%-40%-30%-25%

(*vegeu-ne detalls, al web: www.socisdelorfeo.com/programamillor)

L’Associació programarà concerts i concursos musicals, i també conferències, seminaris, master-classes, debats, taules rodones, penyes literàries i altres; tallers, projeccions, cursos musicals i d’altres.

Els socis tindrem Accés gratuït o amb descomptes rellevants en totes les activitats de pagament: Conferències, seminaris, master-classes, cursos, debats, taules rodones, tertúlies, penyes literàries, exposicions i altres espectacles escènics.

Adaptarem les Quotes de soci adaptades a les famílies, i a la participació en les activitats de l’Associació. Categories de soci: Infantil 15€, Juvenil 30€, Sènior 20€, Soci d’Argent als 25 anys d’antiguitat, amb descompte del 50%. Restituirem les categories de Soci d’Or–Vitalici, per més de 50 anys d’antiguitat, amb quota Ø€, i de Cantaire Vitalici, per més de 25 anys al Cor Orfeó Català amb quota Ø€.

Desgravació d’un 40% de la quota a la declaració de renda. Tramitació de la Declaració d’Interès Públic de l’Associació Orfeó Català.

“Àrea de soci al web www.orfeocatalà.cat. Per informar-se de les activitats, del concerts i dels avantatges del soci. Per reservar i comprar entrades amb descomptes, i en les dates preferents; per fer reserves al restaurant o reservar-ne espais, i per demanar invitacions. Per accedir a la Bústia de Suggeriments que recollirà les millores i propostes dels socis.

El Portaveu de la Junta Directiva informarà periòdicament els socis i els ciutadans dels fets i les dades més rellevants de l’Associació: Convenis, concerts, campanyes, viatges, visites, dades econòmiques, seguiment de processos judicials, etc.

Oferirem fer-se soci als més de 150.000 espectadors dels concerts que organitza fins ara la Fundació, i tambéals més de 160.000 espectadors dels concerts dels programadors externs. Volem arribar a ser +20.000 socis de l’Orfeó Català a finals de l’any 2015.