El Cor Orfeó Català és un símbol de la cultura catalana i un instrument de projecció del país.

El Cor Orfeó Català actuarà 3 vegades en auditoris internacionals de prestigi, en viatges gratuïts, cada temporada. També actuarà 5 vegades en auditoris i programes d’alt nivell, a la Península, i al Palau de la Música Catalana, dins del Cicle Simfònic i Coral de l’Orfeó Català.

El Cor Jove i el Cor de Noies, actuaran 2 vegades cada temporada en auditoris internacionals de prestigi, en viatges gratuïts. També actuarà 4 vegades en auditoris d’alt nivell, a la Península, i al Palau de la Música Catalana, dins del Cicle Simfònic i Coral de l’Orfeó Català.

Establirem un procés equitatiu i transparent de renovaciói elecció de cantaires, amb audicions cegues.

Crearem el “Comissionat dels Cors i l’Escola Coral formada per representants del cor Orfeó Català, Cor Jove i Cor de Noies, Cor Sènior, i els pares de l’Escola Coral, com a canal de comunicació directa amb la Junta Directiva i responsabilitat sobre la gestió del pressupost.

Ampliarem les sales d’assaig per als cantaires. Augmentarem els … (què?)

Els cantaires disposaran d’un espai d’accés exclusiu. Un espai per trobar-se i descansar abans dels assaigs i dels concerts , amb Wi-fi i accés a internet gratuïts, amb TV i premsa,amb vestidors i dutxes, amb begudes i càtering durant els concerts.

Facilitarem avantatges econòmics per a l’accés (pàrquing, metro, bus) a cantaires de fora de l’Àrea metropolitana.

El Cor de Cambra serà un cor professional amb dedicació completa, que actuarà permanentment al Palau de Música Catalana. Seguirà actuant en auditoris i programes de prestigi internacional. S’anomenaràCor de Cambra de l’Orfeó Català.