LAssociació Orfeó català desplegarà la seva activitat per tot Catalunya, obrint seus territorials a les demarcacions de Tarragona, de Lleida i de Girona, per tal d’oferir activitats de formació coral i musical, i activitats culturals i socials a cada seu.

Col·laborarem amb les diverses corals del país i seleccionarem cantaires per a lEscola Coral de lOrfeó Català. Lassociació programarà activitats culturals i socials a tot el territori, des d’actuacions dels cors, fins a debats, conferències, excursions i d’altres.

I com que pensem en el país i en els territoris de parla catalana, l’any 2015 tornarem a fer els concerts del Creuer del Mediterrani del 1970, a Palma de Mallorca, Maó, lAlguer i Càller, amb els cors i els socis de lOrfeó Català.

 

Proposarem anomenar Orfeó Català a un carrer o plaça de cada poble i ciutat en què va actuar lOrfeó Català fins a lany 1976, i hi farem un concert popular dhomenatge.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>