Els diners que amaga als socis la Presidenta Carulla

investigar Ctes Fund'12 pt

Els socis hem estat informats a les assemblees de l’associació d’un resultat operatiu a la Fundació de 288.000€, mentre que la Fundació mostra un resultat de 1.400.000€ al Registre de Fundacions de la Conselleria de Justícia de la Generalitat. Més de 1,200.000€ que no s’han informat als socis !

Demanem explicacions a la Junta Directiva, i en particular als vocals que representen la majoria (amb el vot de qualitat de la Presidenta) de l’Associació al del patronat de la Fundació (Mariona Carulla, Marc Canals, Jaume Martí, Joaquim Borràs, Josep M. Loza, Joan Oliveres, Teresa Romeu, Assumpta Terrés, Joaquin Coello-Brufau i MªAngels Vallvè), per tal de que aclareixin aquesta manca d’informació als socis.

Es que els socis no mereixem conèixer el resultat integre de la Fundació? Es que no l’entendrem ? Es que l’aplicació d’aquesta diferencia no es pot explicar? o es que els socis no aprovarien el destí de la  aquesta partida?

Quines son les clàusules del Contracte Tribanda que amaguen?  Transparència, senyora Presidenta.

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>